Etusivu      Yritys

 Yritys

Palvelemme asiakkaitamme valmistamalla kudottuja kangasmerkkejä ja etikettejä, sekä kudottuja nimikointi- ja kokomerkintänauhoja. Valmistamme myös korkealaatuista kotimaista ompelulankaa sekä tarjoamme tekstiilien värjäyspalvelua.

Yrityksemme vahvuuksia ovat:

  • Teknologia: hyvä konekanta ja prosessinohjaus

  • Tekstiilien tieto-taito ja osaaminen

Yrityksellä on ensiluokkaiset prosessilaitteet. Viime vuosien aikana tehtyjen mittavien investointien seurauksena tuotevalikoimamme on kasvanut merkittävästi. Finnlangan kilpailukyky perustuu synergiaetuun: kaikki tuotantovaiheet eli koko prosessi tapahtuu saman katon alla. Tulevaisuudessa Finnlanka Oy panostaa entistä enemmän monipuoliseen palveluun.

Visio

 Finnlanka Oy:n tavoitteena on olla Suomen ykkönen seuraavilla alueilla:Ympäristö

Finnlanka Oy ei pyri vain teknisiin parannuksiin, vaan tarkoituksena on myös minimoida ympäristön kuormitusta sekä itse tuotantoprosessissa että valmiissa tuotteissa. Tämän takaamme käyttämällä parhaita raaka-aineita ja prosessissa tarvittavia tekstiilikemikaaleja ja väriaineita. Värjäämämme langat ovat sekä ihmisille että ympäristölle turvallisia. Omasta lähiympäristöstä huolehdimme hallitun jätevesienkäsittelyn kautta.2009 © Finnlanka Oy